注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

向阳英语教育的博客

热忱欢迎广大学子及英语爱好者咨询交流,有意者可加QQ965920830

 
 
 

日志

 
 
关于我

三尺讲台是我的T台。选择了就不后悔,在与教育流氓叫板的呐喊声中像自己手中的粉笔一样,给孩子们描绘美好的未来,自己变成微不足道的粉末。

网易考拉推荐

2015届高三英语水平检测(单选部分)(六--十及综合部分)  

2014-06-14 10:58:42|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2015届高三英语水平检测(单选部分)六

 

1. ---I am going to Spain fort a holiday soon.

   --- ______.

   A. It’s my pleasure         B. Never mind         C. Leave it alone        D. Good for you

2. The paper is due next month, and I am working seven days ______ week, often long into______ night.

   A. a; the                B. the; 不填          C. a; a                 D. 不填;the

3. An average of just 18.75cm of rain fell last year, making ______ the driest year since California  became a state in 1850.

   A. each                  B. it                 C. this                 D. one

4. Joe is proud and ______, never admitting he is wrong and always looking for someone else to blame.

   A. strict                  B. sympathetic        C. stubborn             D. sensitive

5. I don’t become a serious climber until the fifth grade, ______ I went up to rescue a kite that was stuck in the branches of a tree.

   A. when                 B. where             C. which                D. why

6. We most prefer to say yes to the ______ of someone we know and like.

   A. attempts              B. requests            C. doubts               D. promises

7. Last week a tennis ball hit me on the head, but I tried to _______ the pain, believing that it would go away sooner or later.

   A. share                B. realize              C. ignore               D. cause

8. “Every time you eat a sweet, drink green tea.” This is _____ my mother used to tell me.

   A. what                B. how                C. that                 D. whether

9. No matter how carefully you plan your finances, no one can _____ when the unexpected will happen.

   A. prove               B. imply               C. demand             D. predict

10. While staying in the village, James unselfishly shared whatever he had with the villagers without asking for anything ______ .

   A. in return            B. in common           C. in turn               D. in place

11. Sofia looked around at all the faces: she had the impression that she _____ most of the guests before.

   A. has seen            B. had seen             C. saw                 D. would see

12. Facing up to your problem ____ running away from them is the best approach to working things out.

   A. more than          B. rather than            C. along with           D. or rather

13. The aim of education is to teach young people to think for themselves and not follow others ______ .

   A. blindly            B. unwillingly           C. closely             D. carefully

14. Annie Salmon, disabled, is attended throughout her school days by a nurse _______ to guard her.

   A. to appoint         B. appointing            C. appointed           D. having appointed

15. Cathy had quit her job when her son was born _______ she could stay home and raise her family.

   A. now that           B. as if                 C. only if             D. so that

16. They were abroad during the months when we were carrying out the investigation, or they _____ to our help.

   A. would have come   B. could come           C. have come          D. had come

17. People won’t pay attention to you when they still have a lot of ideas of their own crying _______ expression.

   A. from             B. over                 C. with               D. for

18. There’s no reason to be disappointed. ______, this could be rather amusing.

   A. Above all         B. As a result             C. In addition         D. As a matter of fact

19. How could you ______ such a fantastic job when you have been out of work for months.

   A. turn off           B. turn in                C. turn down          D. turn to

20. —I’d like a wake-up call at 7:00 a.m., please!

—OK, _______.

   A. help yourself                             B. You will certainly make it   

   C. just do what you like                 D. I’ll make sure you get one

 1-5 DABCA   6-10 BCADA  11-15 BBACD   16-20 ADDCD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)七

 

1. She'd lived in London and Manchester, but she liked       ______ and moved to Cambridge.

A. both                  B. neither               C. none                 D. either

2. Grandma pointed to the hospital and said, "That's ______ I was born."

A. when                B. how                  C. why                  D. where

3. Was it because Jack came late for school ______ Mr. Smith got angry?

A. why                  B. who                  C. where               D. that

4. Now, we have raised 50.000 pounds for the poor children. ______ is quite unexpected.

A. that                   B. which               C. who                  D. it

5. The manager was satisfied to see many new products ______ after great effort.

A. having developed      B. to develop          C. developed          D. develop

6. I still remember my happy childhood when my mother ______ take me to Disneyland at weekends.

A. might                B. must                 C. would               D. should

7. I hope to take the computer course.

Good idea. ____ more about it, visit this website.

A. To find out        B. Finding out        C. To be finding out       D. Having found out

8. I'll be out for some time. ______ anything important happens, call me up immediately.

A. In case             B. As if                  C. Even though      D. Now that

9. She ______ someone, so I nodded to her and went away.

A. phoned              B. had phoned        C. was phoning      D. has phoned

10. — How about dinner tonight? It's on me.

   — ______ .

A. You are welcome      B. Well, I'm afraid so     C. Oh, I'd like to           D. That's all right

1-5 BDDBC  6-10 CAACB

11. A smile costs ____  .but gives much.

 A. anything     B. something      C. nothing      D. everything

12. -- Why not stay here a little longer?

   -- ____. but I really have to go.

 A. Never mind   B. I'd love to    C. Pleased to meet you   D. I can't find any reason

13. I've ordered some pizza, so we  ____ worry about cooking when we get home tired.

 A. can't      B. dare not    C, needn't     D. may not

14. You'd better write down her phone number before you ____ it.

 A. forget     B. are forgetting    C. forgot       D. will forget

15. The producer comes regularly to collect the cameras_____ to our shop for quality problems.

   A. returning       B. returned      C. to return         D. to be returned

16. I can't tell you __ way to the Wilson's because we don't have ___ Wilson here in the    village.

    A. the; a       B. a; /         C. a: the              D. the; /

17. She drove so fast  at the turn that the car almost went ____ the  road.

    A. on      B. along        C. from,        D. off

18. James has just arrived, but I didn't know he ____ until yesterday.

    A. will come       B. was coming    C. had come       D. came

19. We'll reach the sales targets in a month _____  we set at the beginning of the year.

   A. which    B. where        C. when      D. what

20. -- I spent two weeks in London last summer.

   -- Then you must have visited the British Museum during your stay, ____ you?

     A. mustn't     B. haven't         C. didn't      D. hadn't

21. Group activities will be organized after class __ children develop team spirit.

     A. helping      B, having helped         C. helped     D. to help

22. -- Is it true that Mike refused an offer from Yale University yesterday?

     -- Yeah, but I have no idea ____ he did it; that's one of his favorite universities.

     A. when       B. why          C. that       D. haw

23. It was John who broke the window. Why are you talking to me as if I____   it?

     A. had done    B. have done    C. did      D. am doing

24. Half an hour later, Lucy still couldn't get a taxi __ the bus had dropped her.

    A. until       B. when     C. although      D. where

25. -- Jack, I'd like to have your opinions about my written report.

    -- ____ . But I have one suggestion.

    A. That's a good idea               B. You are modest

C. It looks fine to me               D. You should check it first

11C 12B 13C 14A 15B 16A 17D 18D 19A  20C 21D 22B 23A 24D    25C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)八

 

1. — I got that job I wanted at the public library.

   — ___________! That’s good news.

A. Go ahead              B. Cheers     C. Congratulations     D. Come on

2. It’s quite hot today. Do you feel like _________ for a swim?

A. to go       B. going       C go       D. having gone

3. Please send us all the information _________ you have about the candidate for the position.

A. that       B. which         C. as                  D. what

4. The Scottish girl ________ blue eyes won the first prize in the Fifth Chinese Speech Contest.

A. by      B. of        C. in                   D. with

5. ________ the delayed flight will take off depends much on the weather.

A. Why       B. When      C. That      D. What

6. — You know, I met my girlfriend’s parents for the first time only yesterday.

   — ________? I thought you’d met them before.

A. So what               B. Pardon        C. Really      D. What for

7. No sooner ________ stepped on the stage than the audience broke into thunderous applause.

A. had Mo Yan       B. Mo Yan had       C. has Mo Yan      D. Mo Yan has

8. Ralph W. Emerson would always ______ new ideas that occurred to him.

A. set off         B. set about       C. set up      D. set down

9 .________ village where I was born has grown into ________ town.

A. The; a     B. A; the      C. The; the    D. A; a

10. ________ the difficult maths problem, I have consulted Professor Russell several times.

A. Working out           B. Worked out     C. To work out    D. Work out

11. I’d appreciate ________ if you could let me know in advance whether or not you will come.

A. it      B. you         C. one      D. this

12. During his stay in Xi’an, Jerry tried almost all the local foods his friends ________,

A. would recommend       B. had recommended       

C. have recommended       D. were recommending

13. We would rather our daughter ________ at home with us, but it is her choice, and she is not a child any longer.

A. would stay        B. has stayed        C. stayed     D. stay

14. The young couple, who returned my lost wallet, left _______ I could ask for their names.

A. while       B. before    C. after     D. since

15. My book, The House of Hales, is missing. Who ________ have taken it?

A. need         B. must         C. should             D. could 

1-5: CBADB  6-10: CADAC  11-15: ABCBD  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)九

 

1.Childrenwhen _____ by their parents, are allowed to enter the stadium.

A. to be accompanied   B. to accompany  C. accompanying D. accompanied

2. If Mr. Dewey? _____ present, he would have offered any possible assistance to the people there.

A. were      B. had been     G. should be    D. was

3. ____your own needs and styles of communication is as important as learning to convey your affection and emotions.

A. Understanding       B. To be understood  C. Being understood  D. Having understood

4. As John Lennon once saidlife is_____ happens to you while you are busy making other plans.

A. which     B. that     C. what D. where

5. — I’ve prepared all kinds of food for the picnic.

—Do you mean we_____ bring anything with us?

A. can’t  B. mustn’t  C. shan’t      D. needn't

6. You will never gain success _____ you are fully devoted to your work.

A. when      B. because      C. after   D. unless

7. There is no greater pleasure than lying on my back in the middle of the grassland, _____at the night sky.

A. to stare   B. staring      C. stared D. having stared

8. Since the time humankind started gardening, we _____to make our environment more beautiful.

A. try      B. have been trying    C. are trying    D. will try

9. Only when you can find peace in your heart _____good relationships with others.

A. will you keep  B. you will keep  C. you kept    D. did you keep

10. _____ what you’re doing today important, because you’re trading a day of your life for it

A. Make          B. To make       C. Making   D. Made

11.1 am looking forward to the day             my daughter can read this book and know my feelings for her.

A. as   B. why    C. when     D. where

12. All we need             a small piece of land where we can plant various kinds of fruit trees throughout the growing seasons of the year.

A.       are   B. was   C. is      D. were

13. It’s not doing the things we like, but liking the things we have to do           makes life happy.

A.       that     B. which   C. what   D. who

14.   Whenever you        a present, you should think about it from the receiver’s point of view.

A.       bought    B. have bought    C. will buy    D. buy

15.          ourselves from the physical and mental tensionswe each need deep thought and inner quietness.

A.       Having freed  B. Freed  C. To free     D. Freeing

1-5. DBACD  6-10. DBBAA  11-15. CCADC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)十

 

1. Her ______ for writing was a desire for women to get the right to higher education.

A. motivation                  B. qualification              C. talent                       D. technique

2. When Richard said, “You are much more agreeable and prettier now,” Joan’s face turned red at the unexpected ______.

A. command      B. comparison         C. compliment   D. contribution

3. Seeing the big crowd coming towards him, he started to run down the hill, but ______ and went down on his hands and knees in the melting snow.

A. slipped        B. skied      C. signalled     D. sank

4. The old rules have to be ______ because they only applied to the circumstances that existed when they were made a hundred years ago.

A. developed              B. established            C. observed              D. revised

5. I’ve been trying to phone Charles all evening, but there must be something wrong with the network; I can’t seem to ______.

A. get through             B. get off                C. get in                   D. get along

6. Is this your necklace, Mary? I ______ it when I was cleaning the bathroom this morning.

A. came across            B. dealt with             C. looked after          D. went for

7. What was so ______ about Jasmine Westland’s victory was that she came first in the marathon bare-footed.

A. awful                  B. essential                   C. impressive                D. obvious

8. Instead of blaming the child who had broken the vase, she gave him a ____ smile and let him go.

A. cautious                     B. grateful               C. tolerant                    D. wild

9. Hardly had Sabrina finished her words when Albert said ______, “Don’t be so mean,” pointing a finger of warning at her.

A. dreadfully              B. guiltily                  C. indirectly               D. sharply

10. Check carrots, potatoes, onions and any other vegetables ______ and immediately use or throw away any which show signs of rotting.

A. in demand              B. in store                 C. on loan         D. on sale

1. A  2. C  3. A  4. D  5. A  6. A  7. C  8. C  9. D  10. B

11.----Could I use this dictionary ?

----_____.It’s a spare one .

A. Good idea   B. Just go ahead  C. You’re welcome  D. You’d better not

12. They chose Tom to be _____captain of the team because they knew he was ____ smart leader.

A. a; the         B.  the; the     C.   the; a      D. a; a

13 Thanks for your directions to the house ; we wouldn’t have found it ___.

A.   nowhere       B. however     C. otherwise      D. instead

14.----Tony , why are your eyes red ?

---I ____ up peppers for the last five minutes .

A. cut        B. was cutting     C.  had cut      D. have been cutting

15. Starting your own business could be a way to achieving financial independence. ______, it could just put you in debt.

A.  In other words       B. All in all      C.   As a result     D. On the other hand

16. When it comes to _____ in public , no one can match him .

A. speak        B. speaking     C. being spoken        D. be spoken

17. Anyway, we’re here now, so let’s _____some serious work.

A. come up with     B. get down to     C. do away with       D. live up to

18. Among the many dangers_____ sailors have to face , probably the greatest of all is fog .

A. which         B. what      C. where       D. when

19. I don’t believe what you said, but if you can prove it, you may be able to ______me .

A. convince       B. inform    C. guarantee      D. refuse

20. Life is unpredictable; even the poorest _____become the richest.

A. shall        B. must     C. need     D. might

21. ______nearly all our money, we couldn’t afford to stay at a hotel.

A. Having spent      B.  To spent     C. Spent    D. To have spent

22. ---When shall I call, in the morning or afternoon?

----___. I’ll be in all day .

A. Any   B. None   C. Neither   D. Either

23. It is unbelievable that Mr. Lucas leads a simple life _____his great wealth.

A. without        B. despite    C. in       D. to

24. He is thought _____foolishly. Now he has no one but himself to blame for losing the job .

A. to act        B. to have acted     C. acting      D. having acted

25. It was the middle of the night _______ my father woke me up and told me to watch the football game .

A. that        B. as     C. which       D. when

11--15BCCDD 16--20BBAAD 21--25ADBBD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平综合检测(单选部分)

1. In the past ten years you have changed ______ much. I like the way ______.     B

  A. too, as you     B. that, you were     C. so, you had been     D. quite, you were

2. Mrs. Smith found the dish-washer she had ______ went wrong again.           B

  A. been repairing   B. had repaired   C. to have repaired   D. repaired

3. We must take measures to stop pollution _______ happily.                    C

  A. from living     B. to be living     C. to live     D. being lived

4. Is this hospital ______ you visited the day before last?                       C

  A. one          B. that         C. the one       D. where

5. It was in the hotel ______ you visited your girlfriend that you made your promise _____ you would buy her a present.                                                 B

  A. which, that      B. where, that     C. that, which      D. where, which

6. All ______ he said at the meeting suggested that he ______ all his money to the Hope Project.B

  A. /, donate        B. that, would donate     C. /, should donate     D. what, donate

7. Do you still remember the day _______ you were admitted to Beijing University?     D

  A. that          B. where         C. why        D. when

8. More policemen were sent there to keep the passers-by from ______ by terrorists.     C

  A. attacking      B. attacked       C. be attacking    D. being attacked

9. If everyone of us ______ in peace, we would have ______ wonderful world.     A

  A. lived, a       B. lives, the        C. lived, the     live, a

10. We accepted the reason _____ he gave at the meeting for his being late for work.    B

  A. why         B. that          C. when         D. where

11. In very cold winter days, some animals do not have any choice but ______ and sleep. C

  A. lie down     B. lay down      C. to lie down      D. lain down

12. It’s not until 9 o’clock yesterday evening ______ she went to bed.         C

  A. then        B. when         C. that             D. why

13. Before he began his travel, he checked his car carefully to make sure that it will not ______ on the way.    D

  A. break off     B. break up      C. break out        D. break down

14.--- She is as busy as a ______ all these days. Maybe she should take a rest to relax herself. D

   -- ________. The CEE(college entrance examination) is coming nearer after all.

  A. horse, Time and tidy wait for nobody          B. fox, Every dog has his day

  C. bird, Only work no play makes Jack a dull boy  D. bee, No pains, no gains

15. Many people in the southwest of China have no ______ to clear drinking water.   A

  A. access        B. fun       C. evidence       D. solution

16. ______ comes first to the party will have a chance to have his photo taken with the star. D

  A. Who         B. No matter who       C. Whomever      D. Whoever

17. ______ is known to all of us, ______ Nantong is a beautiful city in the east of China. A

  A. As, /         B. It, that         C. What, that    D. It, /

18. It is the news from radio ______ our team won the match ______ makes us excited at the moment.   C

  A. which, that    B. that, which     C. that, that     D. which, which

19. She has a gift for creating an atmosphere _____ allows her students to learn actively.  B

  A. where        B. which         C. why         D. in which

20. This is the best way he could think of _______ the problem.          B

  A. solving       B. to solve       C. to solving     D. solved

21. His success has much to do with the use he ______ time in class.      B

  A. make use of   B. makes of      C. made use of    D. to make of

22. --Has Mr. Lee been teaching in our school since graduation?    C

   --No, he _____ in another school for five years.

  A. has taught     B. had taught     C. taught       D. had been teaching

23. I will never forget the night _____ you and I spent on the task of preparing for the president’s speech.      D

  A. when        B. at which        C. where       D./

24. Now parents _____ great importance to their children’s education, _____ is often the case. D

  A. attack, as      B. pay, as       C. focus, as       D. attach, as

25. He advised that the teacher referred to _______ sent to work there, _____ made other teachers upset.    A

   A. should be, which   B. is being, as    C. was being, that    D. to be, as

26. This is such a serious problem ______ draws public attention, _______ that exists in most developing countries.     C

   A. as, that     B. that, as    C. as, one      D. which, one

27. Hardly had he _______ his idea when he sensed, by the stony silence _______ it was received,  that he had said something embarrassing.       A

   A. come up with, with which        B. put forward, in which

   C. raised, at which                D. put up with, with which

28. Mr. Wang has ______ the post of headmaster for two years, longer than ______.  B

   A. taken, expected    B. held, expected    C. caught, expectation  D. had, expecting

29. They had great difficulty in carrying out the plan, but they carried on ______.    B

   A. still           B. regardless       C. however       D. considerably

30. I don’t know ______ she said at the meeting means.     C

  A. what      B. that     C. what what        D. that what

31. --I was not there when it happened.               D

   --Don’t ______ responsibility onto others.

  A. carry       B. take      C. change      D. shift

32. --Do you understand what the professor talked about yesterday?    C

   --Well, this sort of talk is _______ me.

  A. inside       B. into      C. above   D. over

33. Despite the food poison, all the students are _______ their studies as usual.    B

  A. taking on    B. going about     C. insisting on    C. coming on

34. His suggestion brings hope ______ such a problem ______ we are facing at present. C

  A. should solve, as     B. to solve, that      C. to solving, as    D. solve, as

35. Students should be taught to know that _______ they say should _______ what they do. A

  A. what, corresponds with          B. that, associates with

  C. all what, agrees with            D. what, connects with

36. I’m having butterflies in my stomach before my job interview tomorrow.     D

   ______.

  A. Come on       B. That’s OK      C. With pleasure    D. Just relax

37. You should make ______ for the time you will spend on the way to the airport when you go to the airport.    B

  A. consideration    B. allowance       C. thought        D. imagination

38. It is compulsory that all the parents _______ send their children under 12 to school in China.D

  A. must           B. can            C. need          D. should

39. During the College Entrance Exam, teachers are not allowed _______ giving a hand to students.  B

   A. to take from     B. to shrink from    C. to make from     D. to run from

40. After leaving school, every senior three student should _______ which university he or she would like to go to.    B

   A. decide to       B. decide on        C. decide for        D. decide into

41. He invited an art expert to examine whether the painting is _______ or not.   C

   A. false          B. artificial         C. authentic         D. reliable

42. His mother at last approved of him _______ the party with his girlfriend.   B

   A. to go to       B. going to         C. should go        D. may go

43. The headmaster suggested that he look for a person ______ the problem.    A

   A. to address     B. should address     C. need address     D. to addressing

44. This is the best way he came up with ______ the work.       B

   A. doing         B. to do       C. be done         D. do

45. In those days, my father was so poor that he had to be reduced ______ for a living in the streets.   C

   A. to beg         B. being begging     C. to begging      D. and begging

46. Lessons can be learned to face the future, ________ history cannot be changed.   A

A. though             B. as                    C. since                D. unless

47. The book has helped me greatly in my daily communication, especially at work ________ a good impression is a must.        D

A. which              B. when                C. as                    D. where

48. —How much do you know about the Youth Olympic Games to be held in Nanjing?   C

—Well, the media ________ it in a variety of forms.

A. cover                      B. will cover         C. have covered    D. covered

49. Tom always goes jogging in the morning and he usually does push-ups too to stay ________.C

A. in place            B. in order            C. in shape            D. in fashion

50. Top graduates from universities are ________ by major companies.   A

A. chased             B. registered          C. offered             D. compensated

51. —What a mess! You are always so lazy!

—I’m not to blame, mum. I am ________ you have made me.   B

A. how                   B. what                C. that                  D. who

52. She was put under house arrest two years ago but remained a powerful ________ in last year’s election.    A

A. symbol             B. portrait             C. identity             D. statue

53. The idea “happiness, ” ________, will not sit still for easy definition.   B

A. to be rigid         B. to be sure         C. to be perfect     D. to be fair

54. The lecture ________, a lively question-and-answer session followed.   D

A. being given       B. having given      C. to be given        D. having been given

55. Dad, I don’t think Oliver the right sort of person for the job.      B

I see. I’ll go right away and ________.

A. pay him back    B. pay him off       C. put him away    D. put him off

56. It was sad to me that they, so poor themselves, ________ bring me food.   C

A. might               B. would               C. should              D. could

57. I can’t meet you on Sunday. I’ll be ________ occupied.     D

A. also                  B. just                  C. nevertheless      D. otherwise

58. Legend has it that the origin of the Dragon Boat Festival is to ________ the soul of Qu Yuan.D

A. remember         B. remind                   C. recover            D. recall

59. Good families are much to all their members, but ________ to none.     C

A. something         B. anything           C. everything               D. nothing

60. —________ ! Somebody has left the lab door open.         A

Don’t look at me.

A. Dear me           B. Hi, there           C. Thank goodness D. Come on

  评论这张
 
阅读(98)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017