注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

向阳英语教育的博客

热忱欢迎广大学子及英语爱好者咨询交流,有意者可加QQ965920830

 
 
 

日志

 
 
关于我

三尺讲台是我的T台。选择了就不后悔,在与教育流氓叫板的呐喊声中像自己手中的粉笔一样,给孩子们描绘美好的未来,自己变成微不足道的粉末。

网易考拉推荐

2015届高三英语水平检测(单选部分)(一----五)  

2014-06-14 10:55:44|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2015届高三英语水平检测(单选部分)一

 

1. --- I’m sorry for breaking the cup.

   --- Oh, ____. --I’ve got plenty.

A. forget it          B. my pleasure      C. help yourself        D. pardon me 

2. Unless extra money____, the theatre will close.

A. was found        B. finds            C. is found            D. found    

3. Toady there are more airplanes _____ more people than ever before in the skies.

A. carry            B. carrying          C. carried             D. to be carrying     

4. Exactly ____ the potato was introduced into Europe is uncertain, but it was probably around 1565.

A. whether         B. why              C. when              D. how   

5. --- Who’s that at the door?

  --- _____ is the milkman.

A. He        B. It           C. This             D. That    

6. _____ the nurses want a pay increase, they want reduced hours as well.

A. Not do only       B. Do not only       C. Only not do         D. Not only do   

7. Raymond’s parents wanted him to have ______ possible education.

A. good         B. better          C. best            D. the best    

8. I think Mrs. Stark could be ______ between 50 and 60 years of age.   

A. anywhere        B. anybody         C. anyhow           D. anything   

9. September 30 is the day ______ which you must pay your bill.

A. by               B. for              C. with                D. in    

10. Although you _____ find bargains in London, it’s not generally a cheap place to shop.

A. should           B. need             C. must               D. can   

11. Caroline doesn’t have a gift for music, but she _____ it with hard work.

A. goes back on      B. takes away from       C. makes up for         D. catches up with    

12. The reports went missing in 2012 and nobody ______ them since.

A. sees             B. saw              C. has seen            D. had seen   

13. _____ me tomorrow and I’ll let you know the lab result.

A. Calling          B. Call              C. To call            D. Having called   

14. Henry was away from home for quiet a bit and _____ saw his family.

A. frequently       B. seldom            C. always            D. usually   

15. --- What did you do last weekend?

   --- Nothing _____.

A. much         B. else          C. ever          D. yet

答案:

1A       2C       3B       4C       5B       6D      7D      8A       9A       10D

11C     12C     13B     14B     15A    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)二

 

1. Some animals carry seeds from one place to another, ______ plants can spread to new places.

A. so              B. or       C. for             D. but

2. ---Hi, let’s go skating.

   --- Sorry, I’m busy right now. I _______ in an application form for a new job.

A. fill             B. have filled      C. am filling             D. will fill

3. Jane is in a hurry because the train to the airport leaves _______ half an hour.

A. by             B. in      C. for          D. until

4.    __  carefully if any change occurs when doing experiments in the lab..

A. Observe                          B. To observe

C. Observed                     D. Observing

5. Last night, there were millions of people _______ the opening ceremony live on TV.

A. watch        B. to watch     C. watched               D. watching

6. I borrow the book Sherlock Holmes from the library last week, ______ my classmates recommended to me..

A. who           B. which      C. when                  D. Where

7.________ I have a word with you? It won’t take long.

A. Can           B. Must     C. Shall                  D. Should

8. There are still many problems ______ before we are ready for a long stay on the Moon.

A. solving              B. solved     C. being solved      D. to be solved

9.       _______ the forest park is far away, a lot of tourists visit it every year.

A. As               B. When            C. Even though             D. In case

10. The best moment for the football star was _______ he scored the winning goal.

A. where        B. when    C. how           D. why

11--- What time is it?

  --- I have no idea. But just a minute, I ______ it for you.

A. check        B. checked     C. will check        D. would check

12. I found the lecture hard to follow because it _______ when I arrived.

A. started              B. was starting   C. would start         D. had started

13.   Some people believe _______ has happened before or is happening now will repeat itself in the future.

A. whatever           B. whenever.     C. wherever                  D. however

14. We __________  back in the hotel now if you didn’t lose the map.

A. are             B. were       C. will be               D. would be

15. The film star wears sunglasses. Therefore, he can go shopping without ______..

A. recognizing                      B. being recognized      

C. having recognized            D. having been recognized

1-5ACBAD    6-10: BADCB     11-15: CDADB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)三

 

1.       Give me a chance, ________ I’ll give you a wonderful surprise.

A.      if   B. or  C. and  D. while

2.       ---Ok, I’ll fix your computer right now. ---Oh, take your time. __________.

A.      I can’t stand it   B. I’m in no hurry   C. That’s a great idea   D. It’s not my cup of tea

3.       Wind is now the world’s fastest growing ________ of power.

A.      source   B. sense   C. result   D.  root

4.       _______ you start eating in a healthier way, weight control will become much easier.

A. unless   B. Although   C. Before    D. Once

5. Anxiously, she took the dress out of the package and tried it on, only _________ it didn’t fit

A. to find   B. found  C. finding  D. having found

6. _______ the school, the village has a clinic, which was also built with government support.

A. In reply to   B. In addition to   C. In charge of   D. In place of

7. Clearly and thoughtfully________, the book inspires confidence in students who wish to seek their own answers.

A. writing   B. to write   C. written   D. being written

8. Life like ________ ocean; Only ________strong-willed can reach the other shore.

A. an; the   B. the; a   C. the ;/   D. / ; a

9. My parents always _______ great importance to my getting a good education.

A. have    B. attach   C. accept   D. pay

10. ---How long have you been learning English? ----_________! Your English is so good.

A. You can’t be serious   B. You got it   C. I couldn’t agree more   D. I’m stuck

11. We won’t start the work until all the preparations __________.

A. are being made   B. will be made   C. have been made   D. had been made

12. English is a language shared by several diverse cultures, _________ uses it differently.

A. all of which   B. each of which   C. all of them   D. each of them

13. The two countries are going to meet to _______ some barriers to trade between them.

A. make up   B. use up   C. turn down   D. break down

14. I think _______ impresses me about his painting is the colors he uses.

A. what   B. that   C. which   D. who

15. ________ the morning train, he would not have been late for the meeting.

A. Did he catch    B. should be catch   C. has he caught   D. Had he caught

 

1.-5 CBADA  6-10 BCABA  11-15 CBDAD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)四

 

1. Writing out all the invitations by hand was more time-consuming than we______.

   A. will expect  B. are expecting  C. expect D. had expected

2. I don’t really like the author,_______ I have to admit his books are very exciting.

   A. although       B. unless         C. until        D. once 

3. —This apple pie is too sweet, don’t you think so?

  —_____. I think it’s just right, actually.

   A. Not really     B. I hope so     C. Sounds good    D .No wonder

4. Susan made______ clear to me that she wished to make a new life for herself.

    A. that     B. this     C. it      D. her 

5. They made up their mind that they______ a new house once Larry changed jobs.

  A. bought    B. would buy    C. have bought    D. had bought

6. There is a note pinned to the door______ when the shop will open again.

  A. saying     B. says     C. said     D. having said

7. It is difficult for us to imagine_____ life was like for slaves in the ancient world.

A. where    B. what        C. which     D. why

8. —Is Anne coming tomorrow?

  —_____.If she were to come, she would have called me.

A. Go ahead    B. Certainly    C. That’s right     D. I don’t think so

9. It’s standard practice for a company like this one______ a security officer.

   A. employed    B. being employed     C. to employ    D. employs

10. A company ______profits from home markets are declining may seek opportunities abroad.

   A. which     B. whose     C. who     D. why

1--5DAACB  6--10ABDCB

11. In some countries, people eat with chopsticks, while in    , knives and forks.

    A. another    B. others    C. both    D. all

12. Our club is open to everyone ____ age, sex or educational background.

    A. due to    B. except for    C. along with    D. regardless of

13.—Haven't seen you for ages! Where have you been?

   —I went to Ningxia and    there for one year, teaching as a volunteer.

    A. stayed    B. stay    C. had stayed    D. am staying

14. With online shopping increasingly popular, the Internet is seen as a(n)    way of reaching target customers.

    A. temporary    B. complex    C. accurate    D. efficient

15. It is widely acknowledged that students should be    in terms of overall quality.

    A. supported    B. matched    C. evaluated    D. controlled

16.  —Could you tell me the____  of making such tasty cakes?

   — Well, I just follow the directons in the cookbook.

    A. feature    B. plan    C. cost    D. trick

17.    the past year as an exchange student in Hong Kong, Linda appears more mature than those of her age.

A. Spending    B. Spent    C. Having spent    D. To spend

18. The climate here is quite pleasant, the temperature rarely,    , reaching 300C in summer.

    A. if not    B. if ever    C. if any    D. if so

19. It was the culture, rather than the language, ____made it hard for him to adapt to the new environment abroad

    A. where    B. why    C. that    D. what

20. For those with family members far away, the personal computer and the phone are important in staying________.

    A. connected    B.  connecting    C.  to connect    D.  to be connected

21. Students should involve themselves in community activities    they can gain experience for growth.

  A. who    B. when    C. which D. where

22.    no modern telecommunications, we would have to wait for weeks to get news from around the world.

    A. Were there    B. Had there been    C .If there are    D. If there have been

23. As a grassroots singer, she reads everything she can     concerning music, and takes every opportunity to improve herself.

    A. catch sight of    B. get hold of    C. take charge of    D. make mention of

24. Pick yourself up. Courage is doing    you're afraid to do.

    A. that    B. what    C. how    D. whether

25. —I can't remember those grammar rules!

—__________. Practice more.

    A. You're not alone    B. It's hard to say     C. I'm afraid not     D. It's up to you

11. B 12. D 13. A 14. D 15. C 16. D 17. C 18. B 19. C 20. A 21. D 22. A 23. B 24. B 25. A

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2015届高三英语水平检测(单选部分)五

 

1—Reading is the best way to pass time on the train.

         , I never go traveling without a book.

AYou are joking     BThat's true   CI don't think so     DIt sounds like fun

2The exact year        Angela and her family spent together in China was 2008.

A. When          B. where        C. why              D. which

3The twins, Who       their homework, were allowed to play badminton on the playground.

A. will finish           B. finish      C. have finished        D. had finished

4You can ask anyone for help.       here is willing to lend you a hand.

A. One     B. No one    C. Everyone    D. Someone

5The meaning of the word “nice” changed a few times        it finally came to include the sense “pleasant”.

A. before   B. after      C. since    D. while

6Terry, please       your cell phone when Grandma is talking to you.

A. look up from                          B. look into 

C. look back on                          D. look through

7My good performance in the job interview left me       about my future and about what I can do here.

A. puzzled   B. sensitive   C. optimistic   D. embarrassed

8When the sports hero      at our party, he was welcomed with open arms.

A. turned up       B. left off      C. moved on          D. got away

9— Why not buy a second-hand car first if you don’t have enough money for a new one?

— That’s a good        .

A. saying     B. question    C. suggestion    D. account

10People are recycling many things which they       away in the past.

A. had thrown       B. will be throwing

C. were throwing    D. would have thrown

11What we expect from you is working hard       hardly working.

A. less than       B. rather than    C. as well as     D. as much as

12While waiting for the opportunity to get     , Henry did his best to perform his duty.

A. promote   B. promoted   C. promoting   D. to promote

13It’s our hope that we will play a greater role in the market place and,       ,supply more jobs.

A. however        B. anywhere    C. therefore       D. otherwise

14Shakespeare’s writing is still popular today. It has really        the test of time.

A. failed   B. stood    C. taken    D. conducted

15— I get at least half an hour of exercise almost every day.

— Oh great!          .

A. Good luck       B. Cheer up      C. Same to you      D. Keep it up

1.B 2.D 3.D 4.C 5.A  6.A 7.C 8.A 9.C 10.D 11.B 12.B 13.C 14.B 15.D

  评论这张
 
阅读(49)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017